Kirkelige handlinger

Ridder Hver søndag og på alle helligdage kaldes der til luthersk evangelisk gudstjeneste i Trefoldig-hedskirken på Thurø, for hvis saltet mister sin kraft, hvad skal det så saltes med.

Herunder vil man finde indeværende kvartals kirketider.

Gudstjenestetider

Der er atter åbent for gudstjeneste i kirken. Der er dog en begrænsning på 40 pers. i Thurø kirke, hvilket betyder, at man i ugen op til skal melde sig til hos sognepræst Thomas Aallmann telefonisk (62205092). Altergang er også ved tilmelding.

NYE DATOER FOR KONFIRMATION ER D.14. JUNI OG D.21. JUNI SAMT 6. OG 13. SEPTEMBER

Gudstjenester

31.                       Pinsedag                                       kl.10.00 (Aallmann), Søndagsskole

Juni